|
|
טיפים לשימוש נכון בכלי בישול
|
|
|
|
|
|
|
|
|
- לפני השימוש הראשון יש למרוח שכבת שמן
עדינה על משטח הכלי (כשהוא יבש). לאחר כשלושים דקות, יש לשטוף את הכלי מהשמן
ולנגבו היטב.
- לפני השימוש הראשון יש לשטוף את הכלי במים והסבון כלים ולייבש היטב.
- לאחר השימוש בכלי, יש להמתין להתקררותו, ורק אז לשטוף אותו.
- אין צורך לנקות את הכלי עם אביזרי ניקוי חדים או קשים, בכל מקרה יש להימנע מלעשות כך.
- אין להניח את הכלי על להבה עם קוטר גדול מקוטר התחתית.
- בכדי להימנע משריטות מומלץ להשתמש בכף עץ, פלסטיק או סיליקון ולא בכלים חדים ממתכת
- במקרה של לכלוך קשה לניקוי - ניתן להשרות את הכלי במים פושרים עם סבון כלים ולהסיר את הלכלוך עם ספוג.
- יש לייבש את תחתית הכלי לאחר השטיפה.
- יש לשמור על תחזוקה נאותה של הכלי ולנקות לאחר כל שימוש.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|